Te Koor gaat Corona

vrijdag 13 maart 2020

Te Koor sluit even de deuren.

"Zingen doen wij normaal samen, maar nu even niet. Met gezond verstand en burgerzin kunnen we wél samen de verspreiding van het virus tegenwerken." (Koor&Stem)

“Het gaat over dicht bij elkaar zijn, het mengen van verschillende generaties, onverluchte locaties.
Waar zit het grootste risico op verspreiding, daar gaat het om.” – dixit professor Erika Vlieghe, diensthoofd infectieziektes UZA.

Aansluitend op “het opschorten van de lessen, het schrappen van alle culturele en recreatieve activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang, openbaar vervoer beperken tot noodzakelijke verplaatsingen”, zullen wij onze repetities opschorten tot na de paasvakantie.

De eerstvolgende repetitie zal daarmee pas op 20 april zijn.  Tenzij het verlengd wordt.